Om oss

Vi är mer än bara ett transportbolag i Örebro. Vi kombinerar redovisning, livsmedelstransport och proffsig bemanning av lastbilschaufförer.

 • Dynamisk Logistik

  Vi anpassar oss snabbt till ditt företags behov och har effektiva lösningar för transporter med fokus på livsmedelssektorn.

 • Kompetent Redovisning

  Från bokföring till årsredovisning, våra redovisningskonsulter erbjuder pålitliga tjänster för att stärka ditt företags ekonomi.

 • Tillförlitlig Bemanning

  Vi anställer och hyr ut kvalificerade lastbilschaufförer redo att bemöta era transportbehov med hög kundfokus och trafiksäkerhet.

 • Lokal Styrka

  Som ett stolt Örebro-baserat företag känner vi till vår region och stöttar våra lokala kunder med personlig och anpassad service.

Oavsett om det handlar om att transportera livsmedel, sköta redovisningen eller bemanna lastbilschaufförer så levererar vi alltid det med högsta kvalitet med kunden i centrum.

Stubbens Redovisning & Transport AB

Stubbens Redovisning & Transport AB, baserat i Örebro, är en pålitlig leverantör av redovisningstjänster, livsmedelstransporter och bemanning av lastbilschaufförer. Vi tror att god service är A och O och det som leder till långsiktiga relationer.

Vi är experter inom löpande bokföring, skattedeklarationer och rådgivning och bemaninng samtidigt som vi garanterar effektiv kyl- och frystransporter för framstående aktörer som Axfood, Frukthallen och Dagab. Vi strävar efter att möta alla våra kunders behov med noggrannhet, effektivitet och integritet.