Vanliga frågor

Vad innebär livsmedelsdistribution?

Livsmedelsdistribution innebär att vi ansvarar för att transportera mat och andra livsmedelsprodukter från producenter till butiker och andra försäljningsställen. Vi ser till att varorna levereras säkert och effektivt.

Vilka områden täcker ni med er transporttjänst?

Vi är baserade i Örebro, men vi erbjuder transporttjänster till olika delar av landet. Kontakta oss för mer specifika detaljer kring vårt täckningsområde.

Hanterar ni bara livsmedelsdistribution?

Även om vi specialiserar oss på livsmedelsdistribution så är vi utrustade och redo att hantera en mängd olika transportuppdrag. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov.

Hur säkerställer ni säkerheten för mina varor under transport?

Våra chaufförer är utbildade och erfarna i att hantera gods på ett säkert sätt. Vi använder också tillförlitliga fordon och utrustning för att säkerställa att dina varor kommer fram säkert och i tid.

Vilka miljöåtgärder vidtar ni under era transporter?

På Stubbens Redovisning och Transport tar vi vårt miljöansvar på allvar. Vi strävar efter att minimera vårt koldioxidavtryck genom att investera i bränsleeffektiva fordon och genom att optimera våra rutter för att minska onödiga körsträckor. Vi utbildar också våra chaufförer i bränsleeffektiv körning.

Hur kan jag spåra min leverans?

Vi erbjuder realtidsuppföljning av leveranser genom vårt avancerade GPS-system. Kontakta vår kundtjänst för att få tillgång till detta.

Vilka tjänster erbjuder ni inom redovisning?

Vi erbjuder en rad redovisningstjänster, inklusive löpande bokföring, lönehantering, momsredovisning, bokslut, årsredovisning, inkomst- och skattedeklarationer och rådgivning.

Vilken typ av företag hjälper ni med redovisning?

Vi hjälper alla typer av företag, men vi specialiserar oss på att hjälpa små och medelstora företag i Örebro och omkringliggande områden.

Behöver jag förbereda något inför ett möte med er?

Det är alltid bra om du kan samla ihop alla relevanta finansiella dokument och information innan vårt möte. Men om du är osäker, tveka inte att kontakta oss så kan vi vägleda dig.

Vilken är er mest populära tjänst inom redovisning och varför tror ni det är så?

Löpande bokföring, troligen eftersom det frigör tid för våra kunder att fokusera på det de gör bäst – att driva sina företag

Vilka yrkeskategorier hyr ni ut?

Vi specialiserar oss på att hyra ut lastbilschaufförer men vi erbjuder även bemanning inom andra områden. Kontakta oss för mer information.

Söker ni just nu efter lastbilschaufförer?

Ja, vi är ständigt på jakt efter kvalificerade lastbilschaufförer att anställa och hyra ut. Kontakta oss idag eller skicka gärna en spontanansökan.

Hur går rekryteringsprocessen till?

När vi mottar din ansökan kommer vi att granska den och om du uppfyller kriterierna kommer vi att kontakta dig för en intervju. Om intervjun går bra kan vi erbjuda dig en anställning.

Erbjuder ni heltids- eller deltidskontrakt?

Vi erbjuder både heltids- och deltidskontrakt, beroende på våra kunders behov och dina egna preferenser.

Vilka fördelar finns det med att bli anställd genom er?

Som anställd hos Stubbens Redovisning och Transport blir du del av ett engagerat team som värdesätter professionalism och samarbete. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, flexibla arbetstider och möjligheter till vidareutbildning och utveckling inom företaget. Dessutom har du tillgång till en rad förmåner, inklusive sjukförsäkring och pensionsplan.

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!