Åkeri

Ditt åkeri i Örebro för livsmedelstransporter och tempererat gods

Åkeri Örebro

Stubbens Redovisning & Transport AB är ett modernt åkeri i Örebro med fokus på tempererade transporter. Vår affärsidé är att leverera och marknadsföra kyl- och frystransporter till livsmedelsindustrin inom Örebro. Vår ambition är att bli Örebros främsta åkeri, med en stark inriktning på lagliga, punktliga och skadefria transporter vid rätt temperatur.

Vår expertis och noggrannhet har gjort oss till en betrodd partner för många företag, inklusive Axfood, Frukthallen och Dagab. Vi levererar pålitligt och effektivt över hela Örebro län, alltid med största omsorg för att säkerställa att era varor kommer fram i bästa skick.

Uppbyggnad av långvariga kundrelationer

Som kund hos oss får du fördelarna med ett litet företag – stor flexibilitet och personlig kontakt – kombinerat med förmågan av ett större nätverk för transporter. Vi är stolta över våra långvariga kundrelationer och strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga kvaliteten och servicenivån. Att uppnå detta innebär att vi värdesätter en tät dialog och rätt förutsättningar för att utföra vårt uppdrag.

Livsmedelstransport kräver specifik expertis för att säkerställa korrekt hantering av godset. Vårt team är välutbildat enligt HACCP-branschstandarden, vilket garanterar att ditt temperaturkänsliga gods sköts på bästa sätt. Denna expertis säkerställer en obruten kyl- och fryskedja från start till leverans hos dina kunder.

Hos oss går pålitlighet och effektivitet hand i hand för att leverera era varor i perfekt skick.