Bemanning

Behöver ditt företag extra hjälp på vägen? Hos oss kan du hyra kvalificerade och erfarna lastbilschaufförer för att hjälpa din verksamhet.

Vi hyr ut personal

Behöver ert företag en hjälpande hand för att hålla er transportverksamhet flytande? Vi erbjuder tillgång till skickliga och rutinerade lastbilschaufförer, redo att bidra till er verksamhets framgång. Vare sig det handlar om korta uppdrag eller längre kontrakt, har vi chaufförer redo att hoppa in och leverera.

Vi specialiserar oss på livsmedelsdistribution, vilket innebär att våra chaufförer har expertkunskap om att leverera varor säkert och effektivt. Men vi stannar inte där. Våra chaufförer är även utrustade med den mångsidighet som krävs för att ta sig an de mest varierande uppdragen. Oavsett vad ditt företags specifika behov är kan du lita på att våra chaufförer kan hantera det med hög kundnöjdhet.

Våra chaufförer är inte bara skickliga bakom ratten, de är också utrustade med en stark arbetsmoral och ett engagemang för säkerhet. Vi förstår att pålitlighet och punktlighet är avgörande i transportbranschen, och du kan lita på att våra chaufförer kommer att uppfylla dessa krav.

Så om du behöver extra hjälp på vägarna, tveka inte att kontakta oss. Vi står redo att hjälpa ditt företag att nå sitt mål.

Vi anställer lastbilschaufförer

Är du en erfaren lastbilschaufför som är redo för en ny utmaning? Stubbens Redovisning och Transport är ständigt på jakt efter begåvade och hängivna lastbilschaufförer för att utöka vårt team.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider och möjligheten att vara en del av ett företag som värdesätter sina anställda. Vi tror att våra chaufförer är hjärtat i vår verksamhet, och vi strävar efter att skapa en positiv och stödjande arbetsmiljö.

Om du älskar att köra, har en passion för service och trivs i en snabb och dynamisk arbetsmiljö, då kan du vara precis den vi söker. Kontakta oss idag och starta din resa med Stubbens Redovisning och Transport!

Just nu söker vi CE-chaufförer i Örebro för att förstärka vår personalstyrka. Är du redo för en ny utmaning? Anslut till oss idag!